Сместување

Единствено уникатно искуство

Хотел Романтик нуди удобно сместување со 4 супериорни ѕвезди. Аура на величественост ги исполнува сите 37 луксузно опремени соби и апартмани и ги задоволува сите ваши аспирации. Тоа чувство го стимулира восхитот на секоја слика импресионирана од вашата меморија.

Еднокреветна соба

Двокреветна соба

Делукс Студио

Апартман

Мени