Рекреација

Летна тераса

Терасата нуди совршен амбиент за отворена вечера. Овде ќе откриете навистина уникатно кулинарско искуство. Прекрасниот поглед на градината и езерото ја доловува надворешната убавина на хотелот, придружена со природата. На крајот од денот, Ви препорачуваме да се релаксирате со омилениот пијалок во барот кој ви нуди интимна атмосфера.

Отворен базен

Нека ова лето, вашиот семеен одмор започне во забавна атмосфера во базенот на хотелот Романтик Плаза. Имаме и детски базен, погоден за вашите деца. Имајте необично искуство исполнето со незаборавни моменти.

Работно време на базенот (09-19h)

Мени