Сместување > Двокреветна соба

Оваа соба нуди престој за целото семејство, опремена со дополнителен кревет за едно мало дете, овозможува да се чувствувате попријатно. Двокреветните соби се опремени со стандардна големина на кревет, ТВ, телефон со директна телефонска линија, централна климатизација, мини бар, тоалет маса, ноќна ламба, тоалет, бесплатен интернет и 24/7 услуга во соба.

TV - HD телевизија

Тоалет

Телефон

Ноќна ламба

Климатизер

Интернет

Мини бар

24/7 собна услуга

  • Во цените не е вклучена туристичка такса од 40 денари по лице на ден.
  • За деца до 7 години не се наплатува
  • За деца 8-12 години се доплатува 180,00 ден
  • 3-то лице возрасен во апартман 180,00 ден
  • Дополнителен мени оброк чини 390,00 ден по лице
Тип на соба
Ноќевање со појадок
Двокреветна соба
1.530 денари
Делукс Студио
Еднокреветна соба
Мени