Ресторан

Вкусете традиционална македонска храна

Храната подготвена од куварите во ресторанот на хотелот ги исполнува највисоките стандарди за квалитет и е комбинација на модерни, креативни и традиционални начини на готвење. Не пропуштајте ја можноста да ги пробате најпознатите јадења и да им се придружите на оние кои се сведоци на инвентивното мени за храна и пијалоци.

Работно време на ресторанот (од 07-23h)

Мени