Контактирај не

info@hotelrp.mk | reservations@hotelrp.mk
Маршал Тито 19, 1487 Стар Дојран, Македонија

Испрати порака

Хотел Романтик, синоним за беспрекорна услуга во хотелско сместување и угостителство, ја продолжува својата приказна во туристичкиот бисер во Стар Дојран во југоисточна Македонија. Ве покануваме да не посетите и да уживате во природната убавина на Дојранското Езеро.

Fill out this field
Fill out this field
Fill out this field
Fill out this field
Ве молиме решете ја задачата за да бидеме сигурни дека сте човек 16 - 1 = ?
Enter the equation result to proceed
Мени