За Нас

Сместување со 4
супериорни ѕвезди

Хотел Романтик Плаза, синоним за беспрекорна услуга во хотелско сместување и угостителство, ја продолжува својата приказна во Стар Дојран, туристички бисер во Јужна Македонија.

Гордо позициониран со поглед кон Дојранското езеро, Хотел Романтик Плаза е подготвен да ја чува тајната на непредвидливото езеро кое ги врзува многу легенди. Едниот зборува за генезата на Дојранското Езеро како резултат на возбудена девојка по име Дојрана која од возбуда и заборавила да го затвори бунарот кога слушнала дека нејзиниот сакан се вратил од војната. Хотел Романтик Плаза со своја приказна достојно ја следи историјата напишана со бледо мастило на кое му недостигаат раскажувачи.

37 луксузно опремени соби

Ресторан со капацитет од 250 седишта

Коктел lounge bar со камин

Конференциска сала со капацитет од 120 гости

Тераса со капацитет од 250 седишта

Базен за релаксација и забава со 180 столчиња и 100 лежалки

Мени