Сместување > Еднокреветна соба

Сместување за пријатен престој за еден гостин. Еднокреветните спални се опремени со стандардни кревети, телевизор, телефон со директна телефонска линија, централна климатизација, мини бар, тоалет маса, ноќна ламба, тоалет, бесплатен интернет и 24/7 услуга во соба.

TV - HD телевизија

Тоалет

Телефон

Ноќна ламба

Климатизер

Интернет

Мини бар

24/7 собна услуга

  • Во цените не е вклучена туристичка такса од 40 денари по лице на ден.
  • За деца до 7 години не се наплатува
  • За деца 8-12 години се доплатува 180,00 ден
  • 3-то лице возрасен во апартман 180,00 ден
  • Дополнителен мени оброк чини 390,00 ден по лице
Тип на соба
Ноќевање со појадок
Еднокреветна соба
2.150 денари
Двокреветна соба
Мени